Моята хостинг акаунт е изтекъл, какво следва?

При изтичане на хостинг акаунт той преминава през два етапа:

1. Навлиза в първият етап непосредствено след датата на изтичане и се нарича етап на ИЗЧАКВАНЕ, по време на този етап няма да имате достъп до вашите файлове и информация нито чрез FTP или административен панел. Ако имате нужда от достъп до каквато и да е информация, ще трябва да подновите хостинг услугата и в рамките на 24 часа след направено заплащане достъпът ви ще бъде възстановен.

* Възможно е да се приложат допълнителни такси за реактивация, моля свържете се с отдел продажби за повече информация.

2. В срок от 10 дни от датата, на която хостинг акаунта е изтекъл той автоматично ще влезе в нов режим ПРЕДСТОЯЩО ИЗТРИВАНЕ в които цялата принадлежаща информация ще бъде изтрита и без възможност за възстановяване. Това включва всички имейл акаунти, съобщения и файлове.




Назад



Последна актуализация: 14.07.2016 (UTC)